Xdrop Libido Booster

5/5

RM160.00

XDROP LOVE POTION

UPDATE! XDROP LIMITED EDITION – 2 Unit dalam 1 kotak. (lebih murah, lebih jimat!)

XDROP diformulakan untuk perasaan ghairah dan sensasi serta mempercepatkan proses klimaks untuk perempuan..

Gunalah XDROP sebagai salah satu ikhtiar untuk kembali mesra seperti pasangan baru kahwin..
Rindu yang datang tiada penghujung bila isteri tak lagi bernafsu pada suami…

View cart
produk original

Description

Xdrop Libido Booster

INI ADA SATU LAGI KISAH BENAR DARI PENGGUNA X DROP

Suatu ketika dahulu kami dapat satu customer yang buatkan kami rasa x drop ini sangat bermanfaat buat isteri atau suami yang ada isteri bermasalah seperti ini. Mungkin kisah ini sama seperti anda juga..

Puan Mona buntu sebab umurnya baru capai 36 tahun, tapi seakan-akan sudah menopause, Keinginan pada suami seolah-olah sudah pudar atau hilang. Macam-macam cara dan jamu sudah cuba tapi tetap sama. Bila tiba waktu ‘malam jumaat’ si suami cuba menggoda, tetapi dia tak merasa apa-apa. Bila dah jadi macam itu mood suami selalu tak best. Asyik gaduh je manjang. Sebab basuh pinggan pun boleh bergaduh sampai terbalik sofa. Uiii dasyat!

Mula-mula dia syak disihir. Tapi malu pula nak pergi kat ustaz sebab kes macam ini. So, try check ustaz online je la..Nasib baik bukan ustaz scammer. Ustaz cakap tak ada masalah apa-apa. Makin bingung dia.

Akhirnya, terjumpa Xdrop™. Mula-mula tak percaya. Tapi sebab terdesak. Dia cuba. Harap-harap x drop boleh buat dia ghairah semula pada suami.

Alhamdulillah, kali pertama cuba xdrop..masalah selesai. Dia punya feel macam anak dara. Ghairah tak terhingga katanya.  Menggigil gigil katanya. Bukan gigil sebab sejuk. Tapi gigil lain. Sampai putih mata-mata.  Beza sangat-sangat, sebelum ini memang langsung tak rasa. Kalau suami peluk pun rasa rimas. Nak marah pun ada. Syukur sempat jumpa penawar sebelum rumahtangga bermasalah.

Jika anda mungkin bermasalah seakan sama dengan Puan Mona, jom cuba X drop harini. Tak cuba tak tahu. Selamatkan rumahtangga anda harini. Biar encik semua tak sabar-sabar nak tunggu malam. Kat office pun asyik whatsapp je anda. Bukan lawak2 tau. Ramai customer cakap, rumahtangga macam baru kahwin.

Baca informasi seterusnya sampai habis dan buat pembelian anda harini juga. Buat surprise untuk suami anda. Confirm surprise yang paling bermakna untuknya.

Hanya Sekali Drop, Meningkatkan Keinginan Isteri Pada Suami!

 

KHASIAT XDROP™

  • Membantu kaum ibu yg air kering
  • Mengembalikan nafsu seperti remaja
  • Membantu kaum ibu yg air kering
  • Menstabilkan emosi
  • Membantu peredaran darah dalam badan
  • Hormon power booster
 

CARA GUNA XDROP

  • Campurkan setengah botol di dalam apa-apa air.
  • Campurkan dengan air tin kacip fatimah untuk kesan yang maksimum.
  • Pastikan kuantiti Xdrop™ yang dituang itu habis diminum.
  • Tunggu kesan 5-10 minit
  • Selepas kesan mulai terasa, sila bersedia untuk alami kesan yang luar biasa dari isteri.

# Simpan pada suhu bilik

XDROP ORIGINAL

Rebut peluang untuk dapatkan Xdrop Limited Edition ini. 1 kotak, ada 2 botol Xdrop. Jimat sehingga RM60! Promosi ini untuk masa terhad sahaja!

xdrop
Xdrop Libido Booster Limited Edition - Lebih murah, lebih jimat!

Testimoni Xdrop

AMARAN:

– UNTUK PASANGAN SUAMI ISTERI YANG SAH SAHAJA.
– DILARANG UNTUK MEMERANGKAP GADIS-GADIS.
– WANITA MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI TIDAK DIGALAKAN MENGAMBIL

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Xdrop Libido Booster”