Strong Arrow Soap

5/5

RM69.90

STRONG ARROW SOAP, di adun dengan pelbagai herba berkualiti tinggi, sesuai untuk kegunaan harian. Berbau Harum, Sejuk pada kulit dan Melembutkan kulit.

Dalam sabun ini juga ada Gold Dust, yang boleh memutihkan kulit. Dan Gambir yang mampu buat zakar kuat & tahan lebih lama

SKU: Sayanak_52262 Categories: , , Tag:
View cart
produk original

Description

STRONG ARROW SOAP

Sabun yang dicipta khas untuk lelaki Maskulin

STRONG ARROW SOAP, di adun dengan pelbagai herba berkualiti tinggi, sesuai untuk kegunaan harian. Berbau Harum, Sejuk pada kulit dan Melembutkan kulit.

Dalam sabun ini juga ada Gold Dust, yang boleh memutihkan kulit. Dan Gambir yang mampu buat zakar kuat & tahan lebih lama

✓ 100gm Soap
✓ Sabun mampu bertahan sehingga 2 bulan
✓ lulus KKM (NOT 210300470 K)

Ramai lelaki yang risau kalau rambut tak cantik, macam-macam style buat kat barber shop,

Ramai juga lelaki yang risau body tak lawa, penuh gym sebab risau tak ada six pack.

BAGAIMANA PULA DENGAN KEBERSIHAN? DAH CUKUP BERSIH?

Jangan sampai, muka lawa, body sado..tadi buka bawah tu… bau kepam!!!

strong arrow soap

FAKTA : WANITA SUKA LELAKI YANG BERSIH

Kita lelaki pun sama juga tuan-tuan. Kita suka perempun cantik dan bersih. Sama juga dengan perempuan. Tapi perempuan ni lain sikit, lelaki kalau dia bersih, mesti ‘kehenseman’ tu bertambah. Lain tuan-tuan laki dengan perempuan.

Bersih macam mana? Bersih semua lah.. bukan muka sahaja bersih. Badan dan tempat-tempat sulit pun kena bersih juga.

Ya. Bersih dari segala segi. Badan bersih, wangi. Celah ketiak semua tak berdaki, tak berbau. Yang paling pentng… Paling penting tuan-tuan.. Celah kangkang! Celah kangkang tu kalau berdaki, berbau memang TURN OFF!

Jangan risau, Strow Arrow soap boleh bantu anda. Dan paling special skali bukan sahaja bersihkan seluruh anggota badan anda, tapi sabun strong arrow ini juga bakal buatkan senjata celah kangkang tu jadi lebih kuat lebih paduu!

FUNGSI STRONG ARROW SOAP

✓ MEMUTIHKAN KULIT SEKITAR ZAKAR
✓ MENGHILANGKAN DAKI & BAU
✓ ZAKAR TAHAN LAMA & KUAT
✓ MENGATASI MASALAH EJAKULASI PRA MATANG

strong arrow soap

Lelaki mmg banyak je masalah ni.. LUTUT, PELIPAT BERKERAK.. biasa la kita kan berpeluh banyak..

Ni ada 1 produk, mmg berkesan betul.. STRONG ARROW SOAP, korang cuba pakai, memang hilang kerak2 semua..

Diadun dengan gambir & papermint.. rasa sejuk je lepas pakai.. dan boleh jadi tahan lama juga

Eh xperlu fikir la.. terus grab seketul.. korang takkan menyesal

20 reviews for Strong Arrow Soap

  1. 5 out of 5

    Haji Idham Sakdon (verified owner)

    Good quality.

    1 product
  2. 5 out of 5

    Zarith (verified owner)

    Good quality.

    1 product
  3. 5 out of 5

    Gong Fah Aik (verified owner)

    Produk berkualiti, original. Barang bungkus dengan baik. Recommended.

    1 product
  4. 5 out of 5

    Kamalanathan (verified owner)

    Berbaloi. Barang ori. Harga terendah dalam pasaran.

    1 product
  5. 5 out of 5

    Fahmie (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  6. 5 out of 5

    Siow Zui Chang (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  7. 5 out of 5

    Zolkifli (verified owner)

    Good quality.

    1 product
  8. 5 out of 5

    Mohamad (verified owner)

    Produk berkualiti, original. Barang bungkus dengan baik. Recommended.

    1 product
  9. 5 out of 5

    ZAINAL (verified owner)

    Very fast delivery.

    1 product
  10. 5 out of 5

    MOHD AMINURRASYIDI (verified owner)

    Very fast delivery.

    1 product
  11. 5 out of 5

    SALASIAH (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  12. 5 out of 5

    LEAN CHOW (verified owner)

    Good quality.

    1 product
  13. 5 out of 5

    ANG KIEN (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  14. 5 out of 5

    FAIZAL (verified owner)

    Produk berkualiti, original. Barang bungkus dengan baik. Recommended.

    1 product
  15. 5 out of 5

    Kishor Kumar (verified owner)

    Good service.

    1 product
  16. 5 out of 5

    MOHD HASNAN (verified owner)

    Berbaloi. Barang ori. Harga terendah dalam pasaran.

    1 product
  17. 5 out of 5

    NOR HAZILA (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  18. 5 out of 5

    AHMAD SUHARDI (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  19. 5 out of 5

    HAIRI PUTRA (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  20. 5 out of 5

    ZAIDI (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product

Add a review