produk original

Description

Pure Instinct - Pheromone & Copulins Perfume

Selama lebih 20 tahun, Pure Instinct dihasilkan menggunakan sintetik pheromone paling baik dari Itali untuk memastikan keberkesanan dan hasil yang terbaik.

Dirumus dengan sebatian Androstenone dan Copulin, pheromone paling berkuasa pada manusia yang mempengaruhi mood dan meningkatkan hubungan interpersonal anda.

Tingkatkan pengeluaran pheromone semulajadi anda yang membangkitkan keinginan, meningkatkan daya tarikan seks dan meningkatkan percintaan.
Bau yang memikat yang boleh anda pakai sendiri atau lapiskan dengan minyak wangi/cologne kegemaran anda. Ia sebati dengan PH kulit anda untuk menghasilkan bauan yang unik. Tekstur yang kaya & sutera untuk urutan yang sempurna.

Body Safe – Dibuat di USA dan TIDAK Diuji pada Haiwan. BEBAS Paraben, Gluten, Gliserin, Alkohol. Botol Roll On, 0.34oz 10mL. TSA Sedia.

Penerangan Produk

Ikuti Naluri Murni anda…
Pure Instinct dibuat dengan campuran proprietari bahan-bahan semula jadi dan pheromone mesra jantina, minyak yang wangi ringan menyerap dengan cepat dan menjadikan kulit lembut apabila disentuh.

Ia mempunyai campuran berair mangga Australia, mandarin, kayu manis dan madu dengan nota asas kasturi putih yang bulat.

Aromanya cukup memikat untuk dipakai sendiri, wangian yang menggembirakan kedua-dua jantina, tetapi cukup ringan untuk dipakai dalam kombinasi dengan minyak wangi atau cologne kegemaran.

Bahan-bahan:

Minyak Glycine Soja (Soya), Isopropyl Palmitate, Pewangi (Parfum), Caprylic/Capric Triglyceride, Minyak Biji Carthamus Tinctorius (Bunga Matahari), Minyak Biji Vitis Vinifers (Anggur), Andronone Terkonstitusi, Copulandrone dan Copuline-alike (Parfumcetate)

Cadangan Penggunaan:

Sapukan sedikit pada titik nadi. Memohon semula seperti yang diperlukan atau dikehendaki. Gunakan siang atau malam.

pure instinct

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Pure Instinct Pheromone”