Pang5 Oil

5/5

RM70.00

Ilmu penghasilan minyak orang lama ini diwarisi dari Tok Guru Silat beliau iaitu Tok Guru Izahar Abdul Wahab atau lebih dikenali dengan panggilan Pak Ngah sejak dari tahun 1976 lagi serta Pak Long Haris Batu Kurau, membantu menambah baik lg kualiti Pang5 Oil. Proses mengeluarkan khasiat dari seekor kuda jantan mengambil masa lebih dari 7 hari. Proses mereneh bersama 7 Raja Herba pula menggunakan api kecil yang memakan masa lebih 7 hari untuk menghasilkan minyak yang berkualiti tinggi dan berkhasiat untuk si pemakai. Insyaaallah… Bismillah hitawakkal tua’lallah.

SKU: Sayanak_51515 Categories: ,
View cart
produk original

Description

Minyak Pang5 penyelesaian sakit sendi dan otot

Pang5 Oil diasaskan oleh saudara Tuan Guru Safwan Rahid. Beliau merupakan seorang bekas Atlit Pencak Silat Negara yang telah mewakili Malaysia ke setiap kejohanan pencak silat antarabangsa selama 8 tahun berturut-turut.

pang5 oil pang5

Beliau telah banyak mencipta kejayaan-kejayaan di pentas antarabangsa, seperti World Pencak Silat Championship, Sea Game dan banyak lg kejohanan antarabangsa yang lain. Tiga kali memenangi pingat emas Internasional Pencak Silat Belgium, Emas di Internasional Pencak Silat Vietnam, Emas Internasional Pencak Silat Indonesia, Emas di internasional Pencak Silat Paris, Internasional Pencak Silat Myanmar, di Singapura dan lain-lain negara lagi.

Setelah bersara di bidang persilatan, beliau bertukar arah ke bidang sukan Memanah Tradisional, juga turut layak dipilih bagi mewakili Malaysia ke Internasional Tradisional Archery Tian Shui China pada tahun 2017 setelah berjaya memenangi pingat emas di Kejohanan Memanah Tradisional Simulasi Tian Shui 2016.

Pada tahun 2017 beliau membuat keputusan untuk sepenuhnya memberi tumpuan pd sukan Memanah Berkuda, Dalam sukan memanah berkuda, sebanyak tiga tahun berturut-turut menyertai World Horseback Archery Korea dan pada tahun 2019 tercatat sejarah beliau berjaya merangkul pingat emas di temasya besar itu.

Dengan pengalaman sejauh itu, kini beliau sepenuhnya mengusahakan ladang ternakan kuda serta mempunyai Akademi Senibela Diri Berkudanya sendiri.

KHASIAT MINYAK PANG5 OIL

khasiat minyak pang5 oil

BAHAN-BAHAN YANG DI GUNAKAN DALAM PANG5 OIL

khasiat pang5 oil

bahan-bahan pang5 oil

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Pang5 Oil”