Mystique Swiss

RM80.00

  • Mystique Swiss perfumes wangian khas untuk wanita
  • Mengandungi pheromones dan copulins
  • Bauan yang unik dalam bentuk GEL
  • Khas untuk isteri menggoda suami.
  • Untuk si bujang mencari teman.
  • Memikat , menggoda dan mempersona.
SKU: Sayanak_83268 Categories: , , Tags: , , , ,
View cart
produk original

Description

Mystique Swiss

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda!

Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis GEL yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang.

Mystique Switzerland adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated.

Pengguna-pengguna wangian ini sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.

mystique swiss

Aturcara Penggunaan.

Pakai pada Baju atau Lebih Baik Pada Kulit dalam jarak Satu Kaki. Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Mystique Swiss”