Kopi Rindu

RM75.00

Kopi Rindu dirumus khas untuk isteri yang ingin menambatkasih sayang suami. Khasiat semulajadi kopi rindu ini menambah libido atau keghairahan bersama suami. Kopi rahsia pengikat kasih sayang suami isteri. Dapatkan hari ini!

SKU: Sayanak_95321 Categories: , Tag:
View cart
produk original

Description

Kopi Rindu khas untuk isteri dan mereka yang bakal jadi isteri. Ramai wanita mungkin menganggap menjaga kesihatan dalaman sesuatu yang kecil dan selalu diabaikan. Mereka sentiasa mencari jalan untuk memikat suami atau menggoda suami melalui luaran sahaja. Ingin kelihatan cantik dengan make up dan lain-lain lagi tetapi sering abaikan kesihatan batin.

Tetapi anda tahu tak? Ramai lelaki mengeluh isteri mereka tidak seperti dulu lagi yang menyebabkan mereka bosan dan yang lebih teruk lagi ada yang cuba ‘makan luar’. Mereka hanya mengeluh sendirian tetapi tidak berani berterus terang dengan isteri mereka.

KOPI RINDU

Sebabnya kata mereka, nak buat isteri faham terlalu sukar. Kalau mereka beli produk-produk yang menjurus kearah penjagaan batin wanita pula, isteri mereka seringkali terasa atau marah.

Oleh itu, wanita di luar sana. Bertindak sekarang. Hanya dengan minum kopi ini mampu membuatkan ‘abang di rumah’  tak senang duduk dan sering merindukan anda.

Kalau isteri dah power, suami pula asyik terpaksa mengalah..Hadiahkan encik suami kopi pejuang… Barulah sama-sama AUMMMM!

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Kopi Rindu”