Hot

Kopi Pejuang

5/5

RM75.00

Kopi Pejuang adalah kopi khas untuk lelaki yang dirumuskan dari bahan-bahan berkualiti tinggi tanpa campuran kimia.

  • Ekstrak Ubijaga
  • Ekstrak Tongkat Ali
View cart
produk original

Description

Kopi pejuang adalah produk keluaran PRIME terbaru yang selari mengikut citarasa rakyat Malaysia tak kira golongan dan mempunyai ciri premium yang berbaloi untuk anda cuba rasa sendiri kepaduannya. Kopi kuat yang sedap. Dijamin bukan biasa-biasa.

Kopi pejuang bukanlah kopi kuat yang biasa anda jumpa dipasaran. Ini kerana kopipejuang mengutamakan rasa, bahan-bahan yang berkualiti, kesan yang power dan selamat untuk diamalkan. Sebab itu kopi ini sangat istimewa. Kerana nak menggabungkan semua itu bukannya mudah tuan-tuan.

Oleh kerana kopi ini mendapat permintaan tinggi yang luar biasa, pastikan anda mendapatkan produk ini dari pengedar sah sahaja seperti di website ini. Ini kerana setiap produk yang viral dan terbaik, pasti ada yang suka mengambil kesempatan.

Fungsi Kopi Pejuang

Kopi Pejuang Bahaya ?

TIDAK. KOPI PEJUANG adalah campuran kopi bersama herba-herba terpilih dan berkualiti tinggi dan tidak mengandungi campuran kimia. Kesan sampingan kopipejuang juga tiada. Effect kopipejuang yang anda akan rasa adalah lebih bertenaga dan zakar anda sentiasa dalam mood berjuang.

Cara Minum Kopi Pejuang

Cara minum kopipejuang™ atau cara bancuh kopipejuang sangat mudah,ikut cara dibawah ini..

Bancuh 1 paket dengan 250ml air panas
Minum dan habiskan ketika suam

# 1 Sachet boleh berahan 2-3 hari . Jangan minum lebih dari 1 sachet dalam tempoh 3 hari.

INI KISAH DARI REVIEW KOPI PEJUANG PELANGGAN KAMI

Zairol memang peminat kopi. Tak payah cerita pasal kopi dengan dia, mesti jadi gaduh punya. Macam-macam jenis kopi dia dah cuba. Sebut saja kopi apa pun, dia boleh cerita details kopi tu. Dari segi rasa, bahan-bahan yang digunakan pun dia boleh teka. Jangan cerita pasal khasiat, memang dia no.1. Kopi Starbuck, Kopi Latte Mcd, Kopi Pahlawan, Kopi Songkok, Kopi Mutiara, Kopi Ali Caffe, Kopi Oldtown White Coffee.. Sebut saja nama kopi, dia akan bercerita sampai pagi. Senang cakap, kalau buat review kopi akt youtube, memang dia akan dapat 1 juta subscribers lah. Tapi…..

Masalah Zairol ini adalah dia selalu kecundang apabila bersama isteri. Orang Kedah cakap selalu ‘cekelat angin’. Yelah, maunya tak cekelat angin. Kalau dari pagi dah warning bini…;”Malam ni malam Jumaat tau, jangan lupa”. Sebelum pergi kerja dah warning bini tau. Sampai bini nak solat maghrib pun dipaksa standby siap-siap untuk isya’. Punyalah nak bermalm jumaat punya pasal kan.. Tapi….. ada tapi lagi…

Bila tiba waktu yang ditunggu-tunggu, senjata dia tak cukup keras. Bini selalu complain “tak ace lah bang” . Tak ace tu satu hal lah. Hal yang paling pening skali tak sampai 3 minit dah cretttttt . Sampaikan bini selalu perli dia… ” Sia-sia ja kena mandi wajib pagi esok ” . Perghhh! Pedih bang pedih!! Punyalah warning bini dari pagi, tapi time on game, tak perfom pulak. Kesian kat bini tau.

Akhirnya bini Zairol pun recommend lah kopipejuang padanya. Tapi disebabkan Zairol ini pakar kopi. Macam-macamlah dia punya gebang. Mengarutlah kopi-kopi ni katanya. Bahayalah. Tak sedaplah. Tak berkesanlah. Dah pernah cuba kopi kuat, katanya pahit sampai tak nak muntah. Macam-macamlah alasannya. Konon macam pakar sangatlah tu.

Si isteri tak mengaku kalah. Demi mendapatkan kembali power sang suami yang hilang ditelan zaman itu, si isteri order kopi dari Sayanak.MY. Terus dibancuhnya kopi itu sebelum malam jumaat. Disebabkan Zairol ini memang peminum kopi tegar, jadi dia tak syak apa-apalah.

Zairol pun minum. Hirupan pertama kopipejuang tu dia terus terkejut. Wah sedap betul kopi awat buat ni. Sampai dia tak tahu nak cerita. Ini kopi mahal ni. Rasanya sedap macam herba. Tak pahit sangat, tak manis sangat. Sedap betul. Isterinya diam saja.

Bila tiba time bersama isteri malam jumaat tu. Fuh! Macam kuda performance si Zairol. Dia punya keras, kembang, saiz pun lain macam. Lama pulak tu. Zairol mula-mula bangga. Lepastu makin hairan lah dia.Power betul dia malam ni. Bukan Zairol je terkejut, isterinya pun turut terkejut. Tak sangka betul isteri sampai macam tu power dia. Dia nak surprise, dia pulak yang kena surprise. Ber-round-round diakena gasak malam. Bak kata sign tepi highway, subuh baru cabutlah.

Akhirnya isterinya pun bongkarkan rahsia pada Zairol yang kopi dia bancuh yang sedap tu adalah kopipejuang. Terus Zairol malu dengan isterinya. Yelah sebelum ini cakap pandai sangat macam pakar. Last-last sendiri yang malu. Akhirnya dia dah jadi peminat tegar kopipejuang, 1 jam sebelum wajib kopipejuang. Tak sangka betul katanya. Kopi kuat yang rasanya sedap, kesannya power, dan tak ada kesan sampingan macam pening-pening sakit kepala macam kopi lain. Minum 1 packet saja dah boleh bertahan sampai 3 hari. Kalau macam ni, malam jumaat jadi 3 kali la seminggu. Memang power!!!

Kesan Sampingan Kopi Pejuang

Kesan kopipejuang™ ini akan lebih dirasa jika anda..

  • Lelaki Yang Ingin
  • Menambah Tenaga Badan
  • Lelaki Yang Ingin Tampil Hebat Di Depan Pasangan
  • Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita
  • Lelaki Yang Ada Masalah Kencing Manis Dan Erectile Disfunction
  • Lelaki Yang Bujang Dan Berkahwin

Testimoni Kopi Pejuang

FAQ - Soalan lazim tentang kopi pejuang

KopiPejuang™ telah terjual lebih 100,000 unit sejak ia dilancarkan. Dan angka tersebut semakin hari semakin bertambah kerana kami menerima repeat order yang tinggi daripada mereka yang pernah mencuba kopi ini.

Kami tidak pernah menerima feedback atau complain yang tidak baik mengenai kopi ini. Rata-rata memuji dan mengakui yang mereka rasa lebih sihat dan kuat serta prestasi bersama isteri mereka meningkat dan semakin menyeronokkan.

Tiada, abang lepas minum..Pantang nampak bini je

Tidak, tapi kalau ada masalah pening kepala atau berdebar harus minum air kosong banyak sebab dalam badan perlukan air yang banyak.

Produk kami dijamin tidak pahit dan payau, wajib rasa kenikmatan KopiPejuang™ yang sebenar

Membantu kesuburan lelaki,merangsang keinginan seksual, meningkatkan kadar Testosteron, meningkatkan metabolisme badan & mengurangkan lemak dan membina Otot

KopiPejuang™ bukan ubat. Kopi pejuang hanya minuman kopi yang mengandungi herba ubi jaga dan tongkat ali. Oleh itu, kopi pejuang tidak dikawal selia oleh kkm.

lulus kkm

Kopi ini sama juga seperti kopi 3 in 1 yang lain. Diminum ketika panas atau suam. Bancuh dalam 200ml atau 250ml air. 

Anda boleh minum kopi ini bila-bila masa. Setiap 1 sachet boleh bertahan selama 3 hari. Jadi, jangan minum kopi ini setiap hari tau. Setiap 3 hari sekali sahaja.

Untuk kesan hebat, minum 2 jam sebelum bersama isteri anda.

Harga KopiPejuang™ adalah seperti yang tertera di website ini iaitu RM75 sekotak. (Ini merupakan harga promosi, harga asal RM180 sekotak).

Sekotak mengandungi 6 sachet. Setiap 1 sachet boleh bertahan sehingga 3-4 hari. Ini bermakna 1 kotak boleh menampung penggunaan selama sebulan. Kesannya berbeza untuk setiap orang. 

Kami mengalu-alukan padaq anda yang ingin borong atau menjadi pengedar sah KopiPejuang™. Sila hubungi kami di whatsapp untuk maklumat lanjut. KLIK SINI

12 reviews for Kopi Pejuang

  1. 5 out of 5

    Mohamad (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  2. 5 out of 5

    Tay Shu Choon (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  3. 5 out of 5

    Iqbal (verified owner)

    Very fast delivery.

    1 product
  4. 5 out of 5

    Zolkifli (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  5. 5 out of 5

    Gong Fah Aik (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  6. 5 out of 5

    Tay Shu Choon (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  7. 5 out of 5

    Diljit Tikaram (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  8. 5 out of 5

    Diljit (verified owner)

    Good service.

    1 product
  9. 5 out of 5

    Mohamad (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  10. 5 out of 5

    AHMAD ZAKI (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  11. 5 out of 5

    GOH CHIN SENG (verified owner)

    Good service.

    1 product
  12. 5 out of 5

    TAN CHEW HOE (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product

Add a review