Kopi Kingz

5/5

RM80.00

KOPI KINGZ membantu lelaki melancarkan peredaran darah, menambah tenaga dan stamina. Tahan lebih lama ketika bersama. Meningkatkan prestasi suami ke tahap maksima. Meningkatkan daya metabolisme dan testosterone.

KOPI KINGZ 100% ADUNAN TONGKAT ALI PREMIUM DAN UBI JAGA KUALITI TERPILIH .

Boleh Minum tanpa KESAN SAMPINGAN BERBAHAYA

  • Sakit Kepala
  • Sesak nafas
  • Sakit Dada
  • Pedih ulu hati

Cara minum :
Bancuh saja 1 sachet bersama 200ML air. Boleh hidang panas sejuk. Minum 30-40 minit sebelum bersama untuk kesan YANG TERPALING PADUU!!

SKU: Sayanak_75529 Categories: , , Tags: , ,
View cart
produk original

Description

kopi kingz

Kopi Kingz

KERAS TANPA SAKIT KEPALA!

Pernah Tak abang ALAMI MASALAH NI

  • Baru semenet Dayung BOBOI DAH KIOK?
  • Cuba Ubat kuat, pacak memang pacak TAPI TANGKAP KEPALA BANG!
  • Bini puas GOMOL BOBOI LANGSUNG TAK RESPON!

Ini SEBENARNYA masalah BIASA bang.. TAPI KALAU DIBIAR BOLEH JADI KRONIK!!

Saya bantu abg selesaikan masalah ni dengan KOS BAWAH RM3 SEHARI!

BETUL! TAKPAYAH pergi Klinik SAKIT TUAN spend RM2500 ,nak besar Anu, sebab anu dah BESAR PUN Tak perform tak guna! Dah la MAHAL!

Marey CUBA kopi kingz pulak…

  • Batang Keras Tak sakit kepala
  • Kembang , Gemuk , Bila masuk BINI RASA PENUH!
  • Lepas 1 ROUND , TERUS BOLEH SAMBUNG 2ND ROUND, TAK PAYAH TUNGGU ESOK!!
  • Esok nya, ISTERI KOMPEM HAPPY GILER BANG!!

Paling BEST . dah klimaks pancut pun batang masih kerazz macam bessii bang oi…

Tak yah cerita banyak …
Tak yah TUNGGU LAMA…
1 jam lepas minum….
Terus ON….

Segala perkara yang lelaki cari di dalam sepaket kopi, kami sediakan!. #Kopikingz serba baharu kini telah tiba …

Keasyikan aroma, kopi kingz yang diperkaya dengan tongkat ali hitam premium.. memastikan anda mengalami perjalanan hari-hari mendatang dengan lebih menakjubkan! Rasailah sendiri baru tahu!

kopi kingz

Testimoni Kopi Kingz

FAQ - SOALAN LAZIM MENGENAI KOPI KINGZ

Satu kotak untuk Penggunaan Sebulan. Ada 6 sachet. Ada 3 perisa, 4x Original, 1xLatte dan 1xCappucino. Setiap sachet Minum 5 hari sekali sahaja.

Maca, tribulus , tongkat ali , kopi arabica, nano sugar, krimer bukan tenusu.

Kopi kingz telah menjalani ujian nutrisi dan ujian makmal dan bebas dari sebarang barang dan bahan berbahaya dan selamat diminum tanpa ragu.

Memandangkan herba campuran dalam kopi kingz ini boleh meningkatkan metabolisme badan dan meransang jantung untuk berfungsi dengan lebih aktif, pesakit kronik yang berkaitan dengan jantung dan darah tinggi adalah dilarang mengambil kopi kingz

Fungsi utama adalah untuk meningkatkan metabolisme badan dan juga meransang tenaga dalaman lelaki supaya lebih berprestasi terutama ketika bersama isteri.

Untuk tujuan umum, kopi kingz sesuai untuk perempuan untuk pertingkat daya metabolisme dan lebih kecergasan untuk menjalani aktiviti harian.

Tak digalakkan. Namun Untuk pesakit diabetes tahap awal, boleh mengambil 1/3 sachet setiap kali minum.

Tiada mana mana produk di dunia dengan keberkesanan 100% . Kami tidak menjanji bulan dan bintang, Tetapi dalam 10 pelanggan yang mencuba kami dapati 8-9 orang yang sangat berpuas hati dengan prestasi mereka , dari segi menjalani rutin harian kehidupan dan juga prestasi ketika bersama pasangan mereka.

Untuk kali pertama , herba herba dalam kopi akan ambil masa untuk reaksi dengan badan dan darah anda. Jadi kesan nya akan ambik masa sedikit. Jadi dicadangkan jika anda ingin bersama isteri pada sebelah Malam, digalakkan untuk Minum Kopi Kingz pada waktu pagi untuk kesan yang OPTIMUM!

12 reviews for Kopi Kingz

  1. 5 out of 5

    Muhammad Jamsare (verified owner)

    Berbaloi. Barang ori. Harga terendah dalam pasaran.

    1 product
  2. 5 out of 5

    Haji Nik Hidayatullah (verified owner)

    Good service.

    1 product
  3. 5 out of 5

    Syawal Kamarul bin Asmar (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  4. 5 out of 5

    Haji Idham Sakdon (verified owner)

    Good service.

    1 product
  5. 5 out of 5

    Iqbal (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  6. 5 out of 5

    Mohd Che A.r (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  7. 5 out of 5

    Ngu Bik Lion (verified owner)

    Produk berkualiti, original. Barang bungkus dengan baik. Recommended.

    1 product
  8. 5 out of 5

    Rohaizad (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product
  9. 5 out of 5

    Gopinathan (verified owner)

    Very well worth the money.

    1 product
  10. 5 out of 5

    SALASIAH (verified owner)

    Produk Original. Servis Terbaik.

    1 product
  11. 5 out of 5

    ERNIE DIANA (verified owner)

    Produk berkualiti, original. Barang bungkus dengan baik. Recommended.

    1 product
  12. 5 out of 5

    MOHD ALI (verified owner)

    Saya sangat recommend anda cuba produk ini. Memang terbaik!

    1 product

Add a review