Horny 24

5/5

RM240.00

HORNY24 sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks. Masalah isteri atau suami macam batang pisang tidak mahu melawan…atau langsung tak ingin berasmara.

View cart
produk original

Description

HORNY 24 ini di adun menggunakan kaedah bio technology terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

HORNY24 adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish Beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang berteknologi tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga meningkatkan ghairah selera seks terhadap pasangan.

HORNY 24 dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

Kesan menggunakan HORNY 24:

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita/lelaki akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.

Wanita/lelaki akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri/suami tu…terus goda agar terus teransang

Sebotol 6ml boleh digunakan empat kali. Tanpa rasa, warna dan bau.

Produk ini boleh dicampurkan terus ke dalam minuman/makanan. Dengan maksima 3 kali spray ke dalam apa2 minuman,makanan isteri/suami akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Horny 24”