Blacx Pemanis Ekstrak

5/5

RM25.00

Pemanis Ekstrak Tebu Hitam

Pemanis minuman sebagai ganti gula.

Blacx nano sugar ada untuk membantu anda menyelesaikan masalah

  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Kanser
  • Obesiti
  • Sakit jantung
Availability: Out of stock SKU: BLCX001 Categories: , Tag:
produk original

Description

Blacx Pemanis Ekstrak Tebu Hitam

Blacx Sugarcane extract with vitamin adalah pengganti gula semulajadi yang membantu pelanggan kami KONSISTEN dalam mengawal pengambilan gula dan membantu penurunan berat badan..

Yang bestnya blacx sugarcane with vitamin kami yang pertama di Malaysia & berbeza dari pasaran luar kerana mempunyai :

  • MULTI-MINERAL & VITAMIN B6 dan B12
  • ZERO KALORI & ZERO SUGAR.

1 titis blacx kami bersamaan 300-400 kali ganda manis dari gula putih yang merbahaya , blacx kami tiada campuran gula & kimia , diluluskan oleh MeSTI dibawah KKM.

Anak-anak pun suka rasa pemanis blacx ni , lepas ni tak perlu paksa anak-anak minum air putih , boleh cegah mereka dari penyakit obesiti & bagus utk mereka yg berdiet & pesakit diabetes (kencing manis ).

Blacx Pemanis Ekstrak merupakan pemanis minuman sebagai ganti gula.

Blacx Pemanis Ekstrak kami menggunakan teknologi nano yang mana diperkaya dengan vitamin B6 dan B12 yang dapat membantu mengatasi permasalahan seperti kencing manis , darah tinggi , gout , kanser , obesiti / kegemukan , sakit jantung serta lain-lain lagi sakit kronik .

Kilang Blacx Pemanis Ekstrak juga mempunyai kelulusan dari Mesti yang mana melalui pensijilan MeSTI,Premis pengilangan makanan akan dibimbing dalam membangun dan melaksanakan Program Jaminan Keselamatan Makanan (PJKM) sebelum pengiktirafan diberikan.Sebotol Blacx Pemanis Ekstrak ini mampu tahan sehingga 1-2 bulan atau lebih.

KENAPA PERLU AMALKAN BLACK NANO SUGAR?

Gula adalah makanan tanpa khasiat yang paling banyak dimakan dan memudaratkan. Gula cuma menambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh. Ia tidak langsung berzat malah akan menyingkirkan zat yang sedia ada dalam tubuh manusia. Gula juga adalah penyebab utama kegemukkan.Black Nano Sugar merupakan pengganti gula untuk kegunaan harian yang diestrak dari tebu hitam amat sesuai untuk kegunaan sekeluarga.

Blacx Sugarcane extract juga untuk kegunaan dalaman

  • Sesuai untuk ulser mulut dan sakit gigi.
  • Sangat sesuai untuk pesakit kencing manis, darah tinggi, obesiti, jantung, dan buahn pinggang.

Khasiat tebu hitam

Ramai yg mungkin tak tahu, banyak khasiat tebu hitam ni even dalam perubatan islam juga ada digunakan.

Akar pokok tebu hitam yg direbus bersama batangnya, jika diminum setiap hari mampu meredakan jantung berdebar & menurunkan kolestrol dalam badan.

Tebu hitam juga bersifat panas dan basah yg mana mampu meredakan batuk & membersihkan lendir.

Anda tak perlu susah2 lagi untuk dapatkan tebu hitam ni, amalkan saja Black Nano Sugarcane dengan hanya bermodalkan RM25.00 sahaja, inshaAllah efektif sebagai ikhitiar utk kesihatan yg lebih baik

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Blacx Pemanis Ekstrak”